banner2779
banner2752
banner2750

Cengiz Topel Havaalanı pisti genişletilmelidir
KSO Başkanı Zeytinoğlu, ilk olarak Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Funda Ocak ile görüştü. Başkan Zeytinoğlu, Cengiz Topel Hava alanı pistinin bir an evvel genişletilerek,kargo taşımacılığı ile büyük uçakların inmesi için elverişli hale getirilmesi gerektiğini açıkladı.Bu konuda girişimleri başlatan KSO Başkanı Zeytinoğlu,bu konudaki çalışmalarının olumlu konumda olduğunu vurgulayarak bu konuda her kesimden destek beklediğini söyledi.

KSO Başkanı Zeytinoğlu, “Kocaeli ve civar illerde , Cengiz Topel Havalimanını , işler hale getirecek ciddi anlamda yolcu sayısı ve kargo potansiyeli mevcuttur.Ancak kargo yüklerinin büyük bir kısmı yolcu uçaklarıyla taşınmaktadır.Yani yolcu ve kargo taşımacılığını ayıramıyoruz.Önümüzdeki yıllarda , hava kargo şirketlerinin burayı merkez üs olarak kullanması önemli bir potansiyel olarak karşımıza çıkıyor “ açıklamasında bulundu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751