CENGİZ TOPEL’DE UÇUŞLAR 5 GÜNE ÇIKTI
 Son yolcu uçağının 10 Eylül’de kalktığı Cengiz Topel Havalimanı’nda uçuşlar yeniden başlıyor. Cengiz Topel’de 5 Mayıs itibariyle başlayacak olan seferler şimdilik sadece Trabzon’a yapılacak. Geçtiğimiz günlerde sizlere Anadolu Jet tarafından haftada 3 gün sefer yapılacağını duyurmuştuk ancak sefer sayılarında yeni bir düzenleme yapıldı. Bir seçim döneminde daha uçuşlara açılan Cengiz Topel’de seferler daha başlamadan sefer sayıları haftada 3 günden 5 güne çıktı. Böylece vatandaşlar 5 Mayıs itibariyle Cengiz Topel’den Trabzon’a Pazartesi ve Cumartesi günleri hariç haftanın 5 günü uçabilecek.

 

İŞTE SAATLERİ

Anadolu Jet uçakları Cengiz Topel Havalimanı’ndan Trabzon Havalimanı’na haftanın 5 günü saat 09:40’da kalkacak, saat 11:10’da ise iniş yapacak. Trabzon Havalimanı’ndan ise uçaklar saat 07:30’da kalkıp saat 09:10’da iniş yapacak. Uçaklarda bilet fiyatları ise minimum 60 TL ile maksimum 90 TL arasında değişiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817