CENGİZ TOPEL’DEN UÇUŞLAR BAŞLIYOR
GEÇTİĞİMİZ yıl Trabzon’a yapılan uçuşla hizmete giren fakat ilgi azlığı nedeniyle kısa sürede uçuşların durduğu Cengiz Topel Havaalanı yeniden hizmete giriyor. AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek’in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la konuşması ve Erdoğan’ın da Türk Hava Kurumu yetkililerine talimat vermesiyle başlayan süreç, bugün başlayacak uçuşlarla yeni bir boyut kazanacak. 
 
10.25’TE BAŞLAYACAK 
AnadoluJet firması bugünden itibaren Ankara-Kocaeli arasında karşılıklı sefer düzenleyecek. Yurdun diğer bölgelerine gitmek isteyenler için ise Ankara aktarmalı seyahat olanağı sağlanacak. Kocaeli-Ankara aktarmasız tek yön uçuşları 59TL’den, Kocaeli’nden Ankara aktarmalı tüm Türkiye ise 99TL’den satışa sunuldu. Bugün sefer ise saat 10.25’te başlayacak ve günde 1 sefer olacak. 
 
YOLCULAR BEKLENİYOR
Uçuşlar 275 kişilik TK 7175 sayılı Boing B 737-700 modeli uçuşla gerçekleştirilecek. Kocaeli ile Ankara arası 55 dakika sürecek. Aktarma yapacaklar ise yaklaşık 1 saat diğer uçağı bekleyecek. Yetkililer, Cengiz Topel Havaalanı’nda hiçbir eksik olmadığı ifade ederek “Biz uçuşlar için daima hazırız. Cengiz Topel önceki haline koruyor. Uçaklar ve yolcularımızı bekliyoruz” dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817