CENNETTEN BİR KÖŞE ‘’ŞAHİNLER GÖLETİ’’
 Sağlıklı yaşam ve doğa yürüyüşlerine bu hafta vatandaşlarla birlikte İzmit’in Şahinler göleti etrafında sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yeşilin her tonunu görebileceği doğa harikası yerin şehrimizde yaşayan herkesin görmesini arzu ettiğini söyledi. Gökyüzüyle bulutların harika uyumu ve muhteşem doğasıyla Şahinler Köyünde bulunan gölet, Cennetten bir köşe olarak da ifade ediliyor.

 

 

“ŞAHİNLER GÖLETİ DAHA YEŞİL OLACAK”

DSİ’nin koruma alanı içinde bulunan gölette incelemelerde de bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, havzaya zarar vermeden ağaçlandırma çalışmaları yapılacağı müjdesini de köy muhtarı ve halkına verdi. Başkan Karaosmanoğlu, “Harika bir doğaya sahip olan Şahinler göletinde köylümüz, halkımız ve muhtarlarımızla sağlıklı yaşam yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Doğasına hayran kaldığımız bu havzayı daha da güzelleştirmek ve yeşillendirmek için bir takım planlar hazırlayacağız. Kış aylarında göletin etrafına bu bölgeye uygun fidanlar dikerek daha da yeşillendireceğiz. Kentimizin bu değerini korumak için üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Bu güzelliklere sahip çıkmak halkımızla birlikte bizlerin en önemli görevidir” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817