banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

CEPHANELİK'İN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Livadi Kafe Restoran 3 ortak tarafından işletiliyor ve bu sene farklılık oluşturmak için işletmenin faaliyet ve düzenini profesyonel ellere teslim ettiler. Tanıtım ve organizasyonda hızla kendine yer edinen Selçuk Özdöl, Sudem Organizasyon adına çok değişik çalışmalar yapmaya başladı. Livadi Kafe’yi kısa zamanda bölgenin uğrak noktası haline getirecek çalışmaların başında da hafta sonu düzenlenen zengin çeşitli kahvaltıları ve dünya mutfağı olacak.

Yeşillikler arasında, eşsiz bir manzaraya sahip olan Livadi Kafe Restoran, aynı anda 500 kişiye hitap edecek kapasiteye sahip. İşletmede, zengin çeşitlere sahip dünya mutfağı, ızgara çeşitleri ve hafta sonları ise bol çeşitli açık büfe kahvaltısı yer alıyor. İşletmede, düğün, nişan, toplu şirket ve özel yemekler, organizasyonlar düzenlenebiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826