CEPHANELİK’TE TURNUVA VARDI
 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında İzmit Belediyesi ile Kocaeli Paintball Spor Kulübünün ortaklığında düzenlenen paintball turnuvasına katılım oldukça yoğun oldu.

 

30 TAKIM KATILDI

 

Gün boyu devam eden turnuvaya  30 takım 150 kişiyle katıldı.  İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın da katıldığı paintboll turnuvası büyük çekişme içinde geçti. Başkan Doğan da bir süreliğine turnuvada yer alarak” Cephanelik alanı bulunmaz bir nimet. İzmit ile iç içe olan bu bölgede her türlü aktivite düzenlemek mümkün. Kuş sesleri ve ağaçlar arasında doğayla baş başa olmak isteyenleri Cephanelik mesire alanına bekliyoruz” dedi. Başkan Doğan, turnuvaya katılanları da tek tek tebrik etti.

Renkli görüntülere sahne olan turnuva sonunda. Sungurlar takımı birinci, Tiçanlar takımı ikinci ve Fırtınlar takımı da üçüncü oldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817