CEPHANELİK’TEKİ MESCİT BİTMEK ÜZERE
 Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Cephanelik’te yapımına başlanan mescitte sona gelindi. Özellikle hafta sonları binlerce kişinin akın ettiği Cephanelik mesire alanında yapılan mescitte İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan incelemelerde bulundu. İlgililerden çalışma hakkında bilgi alan Başkan Doğan”  kuş sesleri, eşsiz doğası ile Cephanelik mesire alanı Sekapark, Ekopark ve Gölkay’dansonra  vatandaşlardan yoğun şekilde ilgi görüyor. Yürüme mesafesindeki bölgeye gelen vatandaşlardan mescit konusunda böyle bir talep gelince hemen harekete geçtik. İçinde tuvaleti, şadırvanı bulunan erkek ve bayanlara hitap eden mescit yapımı büyük bir hızla devam ediyor. Yapı tamamen bölgenin dokusuna uygun şekilde yapılıyor. Çok yakında halkımızın hizmetine sunmuş olacağız” dedi.

                      

HALKIMIZ EN GÜZELİNE LAYIK

 

Başkan Doğan, Cephanelik bölgesinin yılardır atıl vaziyette kaldığını da hatırlatarak“İzmit Belediyesi olarak geçen dönem göreve gelir gelmez bu bölgeye el attık. Türkiye’nin en modern spor kompleksi ile Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’ni halkımızın hizmetine sunduk. Onlarca dönümlük alanı da mesire alanı olarak düzenledik. Bölge, yaptığımız yatırımlarla hayat bulmaya başladı.Bugün, hepimizin keyifle gelip, ağaçların arasında, kuş sesleriyle spor yapabileceğimiz, dinlenebileceğimiz, piknik yapabileceğimiz güzel bir alanımız oldu. İzmit için çalışıyoruz, halkımız için çalışıyoruz. Halkımız en güzeline layık” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817