Çeteye bak Çeteye!!
Kocaeli'nin beş ilçesinde eşzamanlı düzenlenen fuhuş operasyonunda "Tak Tak Mustafa" lakaplı Mustafa T'nin de aralarında bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı, 15'i yabancı uyruklu 16 hayat kadını hakkında yasal işlem yapıldı.Daha önce defalarca fuhuşa aracılık yapmak, örgütlü olarak fuhuş yaptırmak ve benzeri suçlardan tutuklanan Mustafa T'nin cezaevinden çıktıktan sonra yeniden aynı suçları işlediğini belirleyen ahlak polisi, şahsı takibe aldı. Mustafa T'nin yeniden örgütlü olarak fuhuş yaptığını belirleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, çeteyi 6 ay boyunca takip etti. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından yeterli bilgi, belge ve delillere ulaşan ahlak polisi, İzmit başta olmak üzere Gölcük, Karamürsel, Başiskele ve Kartepe ilçelerinde 17 adrese eşzamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda çete lideri olduğu iddia edilen Mustafa T. (40), çete üyesi olduğu öne sürülen M.A. (56), M.E. (35), T.İ. (38), F.E. (31) eşi L.E. (33), E.Y. (35), A.Y. (26), S.E. (37), A.A.A. (34), A.C. (27), E.S. (26), M.T. (35), E.Ç. (25), S.D. (31), F.A. (29), ve O.Y. (34) isimli şahıslar gözaltına alındı.
 
ZORLA FUHUŞ YAPTIRIYORLAR
Fuhuş yaptığı belirlenen Shaxloza Xujamova (25), Gürcistan uyruklu İnga Balanchıvadze (39), Natalia Turisveli (31), İana Garibova (38), Eteri Goglaradze (50), Tamar Pheikrishvili (43) ve S.G. (21) isimli hayat kadınları da ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Yabancı uyruklu kadınların ülkemize iş bulmak ya da evlenmek amacıyla geldiği, bir süre sonra da fuhuş tuzağına düştükleri öğrenildi.Baskın düzenlenen evlerde yapılan aramalarda cinsel gücü artıran haplar, müşterilere ait bilgileri içeren ajanda ve pornografik filmler ele geçirildi. Fuhuş çetesinin tuzağına düşürdüğü hayat kadınlarını kiraladıkları apartlar ya da evlerde esir tuttukları, cep telefonlarıyla görüşmelerini ve dışarıya çıkmalarını yasakladıkları, her evde bekçi bulundurdukları öğrenildi. Çetenin hayat kadınlarını geceliği 500 ile bin lira arasında değişen fiyatla iş adamları ve bürokratlara pazarladığı öne sürüldü.Öte yandan çetenin kendi arasında da çok ilginç bir şifreleme yöntemiyle konuştuğu, ilişki sayısına "yerli yayın", yabancı hayat kadınına "yabancı yayın", kadının yaşına "kaç sayfa", fuhuş yapılacak yere de "gazetenin okunacağı yer" dediği belirlendi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri devam eden zanlıların adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817