CEVDET ŞAHİN'İN EVİNİ SOYAN HIRSIZLAR YAKALANDI
 Alınan bilgilere göre, Çorlu’da meydana gelen bir trafik kazasında çalıntı lüks otomobil ile kaza yapan 3 kişi, olaydan sonra teknik takibe alındılar. Teknik takip sonrasında şahısların özellikle lüks otomobilleri çaldıkları ve soygun yaptıkları belirlendi. İstanbul polisinin yaptığı takip sonrasında hırsızlardan ikisi çalıntı otomobil ile yakalandı. Kimliği belirlenen üçüncü şahsın aranmasına devam edilirken, gözaltına alınan iki kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Otomobil ve tabanca yok

Hırsızların yakalandığı haberini alan Cevdet Şahin, bu duruma sevindiğini ancak olay sırasında çalınan otomobili ile tabancanın bulunamadığını, firarda olan üçüncü şahısta olduğunu söyledi. Olay nedeniyle uzun süre sıkıntılı günler yaşayan Cevdet Şahin ve eşi, Kirazlıyalı Mahallesi’nde ki evine gelen hırsızlar tarafından uyutularak soyulmuşlardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817