banner2779
banner2752
banner2750

CEVHER DUDAYEV İÇİN START VERİLDİ

Körfez Belediyesi, ilçede yaşam alanlarına yenilerini eklerken, mevcut durumdakileri de modernize ediyor. Barbaros Mahallesi’nde bulunan ve kötü durumdaki Cevher Dudayev Parkı içinde önce proje hazırlandı ardından da ihalesi gerçekleştirildi. 14 dönümlük alanda hayata geçirilecek olan park için kısa süre önce ihaleyi kazanan firma ile sözleşme imzalandı, yer teslimi gerçekleştirildi.

KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Sözleşme imzalanması ile birlikte Başkan Şener Söğüt de sosyal medya hesabından açıklama yaparak, “İhalesini gerçekleştirdiğimiz Cevher Dudayev Parkı için projeyi gerçekleştirecek firmaya yer teslimini gerçekleştirdik. Çalışmaları kısa sürede tamamlayarak bölgemizdeki vatandaşlarımızın hizmetine açacağız” dedi.

14 DÖNÜMLÜK ALAN

Barbaros Mahallesi’nde; 14 dönümlük alanda hayata geçirilecek Cevher Dudayev Parkı içerisinde futbol sahası, çok amaçlı salon, dinlenme alanları ve oyun grupları yer alacak. Yer teslimi yapılan firma çalışmalara başlarken, kısa sürede tamamlaması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751