Çevre, bize miras değil, emanettir

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi ve Körfez Belediyesi iş birliği ile başlatılan Kocaeli Kaynağında Ayrıştırma Projesi’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Genç nesillere çevre bilincinin aşılandığı proje kapsamında Kocaeli Üniversitesi öğrencileri ve Körfez Belediyesi yetkilileri okullarda eğitimler vererek kaynakta ayrıştırmanın önemine değiniyor.

ÇEVRE BİLİNCİ OLUŞUYOR

Çalışmalar son olarak Hereke’deki okullarda gerçekleştirildi. Kocaeli Üniversitesi öğrencileri ve Körfez Belediyesi yetkilileri, sinevizyon gösterisi eşliğinde öğrencilere çevre ve kaynağında ayrıştırmanın önemini anlattı. Hereke Sümer İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleştirilen eğitimlerde de renkli görüntüler oluştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817