ÇEVRE EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

Belediyenin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yürütülen proje ile ilkokullarda öğrencilere çevre bilinci aşılanıyor.

70 OKULDA 15 BİN ÖĞRENCİYE

Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokol ile İzmit’teki 70 okulda yaklaşık 15 bin öğrenciye çevre eğitimi verilecek. Kocaeli Üniversitesi’nden yaklaşık 15 çevre gönüllüsü öğrencinin de destek vereceği eğitimler 23 Ekim’de başlayacak.  Okullar kapanıncaya kadar devam edecek eğitimlerde ilkokul 2,3 ve 4. sınıf öğrencilerine ambalaj atıkları, atık yağlar, elektronik atıklar ve atık pillerin yanı sıra sıfır atık uygulamaları hakkında bilgilendirmede bulunulacak. İzmit Belediyesi yetkilileri, proje  ile şimdiye kadar 100 bine yakın öğrenciye çevre bilinçlendirme eğitimleri verildiğini söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817