ÇEVRE GÖNÜLLÜSÜNE İZMİT BELEDİYESİNDEN TEŞEKKÜR
  

 Evlerinde ve çevrelerinde oluşan her türlü değerlendirilebilir atığı toplayarak belediyeye teslim eden vatandaşlara teşekkür belgesi veren İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü son olarak Zabıtan Mahallesi’nden ikamet eden Muhammed Uzunere belgesini verdi.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan belediye yetkilileri, “ İzmit Belediyesi olarak mahallerimizdeki geri dönüştürülebilir atıkları toplamaya devam ediyoruz.  Hanelerden atık yağ, elektronik atık ve ambalaj atıklarını düzenli olarak topluyoruz. Toplama çalışmalarında duyarlı vatandaşların destekleri de oldukça yüksek oluyor. Evlerinde ve çevrelerinde oluşan her türlü değerlendirilebilir atığı toplayarak belediyeye teslim eden vatandaşlarımızdan birisi de Zabıtan Mahallesi’nden oturan Muhammed Uzuner oldu.

 

ATIK DESTEĞİNE TEŞEKKÜR

 

Düzenli olarak atıklarını biriktirip belediyeye teslim eden Uzuner, son olarak yaklaşık 40 lt atık yağ ve 150 kg elektronik atığı belediyemize teslim etti.  Duyarlılığından dolayı vatandaşımıza teşekkür ediyoruz” diyerek teşekkür belgesini Uzuner’e verdiler.

 

BELEDİYEMİZ ÇOK AKTİF

 

Verilen belgenin kendisini onurlandırdığını belirten Uzuner de  “belediyemiz değerlendirilebilir atıklar konusunda çok aktif. Ben de kendimce çevreye katkıda bulunmak istedim. Belediyemiz beni çok onurlandırdı. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817