ÇEVREYE BIRAKILAN ATIKLAR BERTARAF EDİLİYOR
 Çevre Kirliliğine Savaş Açıldı

Körfez Belediyesi, ilçe sınırları ve mücavir alanlar içerisinde ev ve iş yerlerinde yapılan tadilat çalışmaları sonrasında oluşan moloz atıklarını bırakılan noktalardan topluyor. Çağrı merkezine (500 00 50)’ye bırakılan ihbarları göz önüne alan ekipler, çevreye bırakılan ev eşyası, moloz ve geri dönüşümü sağlanan atıkları toplayarak bertaraf edilmesini sağlıyor. Çevre kirliliğine yönelik çalışmaları büyük dikkat çeken Körfez Belediyesi, çevreye bırakılan zararlı atıkları toplayarak atık getirme merkezine bırakıyor.

Körfez’de inşaatlardan çıkan molozlar ve kış aylarında sobalardan çıkan küllerin oluşturduğu atıklar önemli derece kentsel kirliliğe neden oluyor. Körfez Belediyesi bünyesinde oluşturulan ekipler vasıtasıyla, moloz ve kül atıklarının toplanması hizmetini vatandaşa sunuyor. Körfez Belediyesi ekipleri vatandaşların başvuruları dikkate alarak, JCB kepçe ve kamyon ile molozlar ve külleri topluyor.

Körfez Belediyesi oluşturulan atık toplama ekipleri; geri dönüşümü mümkün olan kağıt, metal, cam, plastik gibi atıkları ev, işyerleri, kamu kurum ve kuruluşlardan ücretsiz olarak toplanarak ekonomiye kazandırılıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817