banner2779
banner2752
banner2750

ÇEVREYE EN ÇOK YATIRIM ÖDÜLÜ’’ KOCAELİ  BÜYÜKŞEHİR’E
 Hayat İçin Su Derneği (HAYSU) ile Uluslararası Girişimciler İş Adamları ve Sanayiciler Derneği (UGİSAD) tarafından "Su ve Çevre Ödülleri" sahiplerini buldu. Ankara'da bir otelde düzenlenen törende, yerel yönetimlerin su ile çevre alanlarındaki yatırımları ve Büyükşehirler, il ve ilçe Belediyeleri ayrı ayrı kategorilerde değerlendirildi. 30 Büyükşehir Belediyesi arasından Kocaeli, çevreye en çok yatırım yapan belediye olarak ödülünü aldı.  Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Bürokratlar ve birçok Sivil Toplum Kuruluşunun yer aldığı programa; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu adına Başkan Danışmanı Ömer Polat katıldı.

 

POLAT, “MAHARET İLTİFATA TABİDİR”

Çevreye en çok yatırım yapan Büyükşehir Belediyesi ödülünü, Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Sarıgül'ün elinden alan Başkan Danışmanı Ömer Polat, ödül töreninde ki konuşmasında, “Öncelikli olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun sizlere selamlarını getirdim. Maharet iltifata tabidir. Bunun en güzeli örneği de 2004 yılında 5216 sayılı yasanın çıkarılmasında ve pilot uygulama olarak Kocaeli ve İstanbul illerinde ki başarıdır. Bugün otuz Büyükşehir Belediyesi’nin il sınırlarıyla Büyükşehir olmasının altında ki etkende bu başarıdır. Bu tür ödüllerde başarıların bir tacı haline gelmiştir” dedi.

 

FARKLI ALANLARDA ÖDÜLLER TAKDİM EDİLDİ

HAYSU tanıtım filmi gösteriminin ardından, ödül alan kurum ve kuruluşların açıklandığı törende, "En İyi Atık Yönetimi" ödülü Gaziantep, "Çevreye En Çok Yatırım Yapan Belediye" ödülü Kocaeli ile "En İyi Geri Dönüşüm Yönetimine Sahip Belediye" ödülü Ordu’nun oldu. "En İyi Çevre Kaynakları Yönetimi" ödülü İstanbul Büyükşehir Belediyesine verilirken, "En Hızlı Gelişen Sular İdaresi" ödülüne Malatya, "En İyi Su Yönetimine Sahip İdare" ödülüne Bursa, "En İyi Bilişim Altyapısına Sahip İdare" ödülüne de Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon idaresi layık görüldü. Ödüle hak kazanan İl Belediyeleri Çankırı, Kırşehir ve Rize olurken, ilçe belediyelerinde ise Şanlıurfa Eyyübiye, Karabük Safranbolu ile Ankara Pursaklar oldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751