banner2779
banner2752
banner2750

ÇEVREYİ KİRLETENLERE AĞIR CEZA
 İzmit Belediyesi, mahalleri dolaşarak çevre kirliliğine neden olanları tespit ediyor. Belediyenin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri,  çevre ve görüntü kirliğinin önüne geçmek için mahallerdeki denetimlerini aralıksız sürdürdüklerini belirterek” boş arsalara, yol kenarlarına başta inşaat atığı olmak üzere çeşitli atıklar atılarak çevre kirliğine neden olunuyor. Bu konuda defalarca uyarılarda bulunuyoruz. Buna rağmen bazı kişiler kirliliğe neden olmaya devam ediyor.

 

90 BİN LİRAYA KADAR CEZA

 

 İzmit Belediyesi olarak bu tür olumsuzlukların önüne geçebilmek için mahalleleri tek tek dolaşıp denetimlerde bulunuyoruz. Çevre ve görsel kirliliğe neden olanları belirleyip haklarında yasal işlem yapıyoruz” dediler. Yetkililer, çevreyi kirletmenin cezasının çok ağır olduğunu da hatırlatarak” arsalara, boş alanlara, yol kenarlarına atık atanlara 90 bin liraya kadar  para cezası kesilebiliyor. Vatandaşlar,  böyle bir durumla karşılaşmak istemiyorlarsa çevreye atık atmasınlar. İzmit Belediyesi olarak,  inşaat atıklarını ve  eski ev eşyalarını toplayan ekiplerimiz var. Ellerinde atık ve eski ev eşyası olanlar belediyemizi arayarak bunları aldırabilirler. Böylelikle ceza yeme derdinden de kurtulurlar” şeklinde konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751