banner2779
banner2752
banner2750

CEYHAN, BELEDİYE OTOBÜSÜ İLE YOLCULUK ETTİ
 AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, seçildiği günden itibaren halkın arasından kopmadığını bir kez daha gösterdi. Göreve başladığı ilk günden basın mensuplarına “Farklı bir il başkanı olacağı” sinyallerini vermişti. Ceyhan farklılığını bir kez daha gösterdi ve seçim çalışmaları için Gölcük İlçesine halk otobüsü ile gitti.

 

HALKIN İÇİNDEKİ BAŞKAN

İl başkanlığı görevini devir aldığında basın mensuplarına “Ben oturan değil, sürekli halkın içinde olan, onlara dokunan ve yürüyüş yolunda yürüyen bir il başkanı olacağım” açıklamasını yapmıştı. Ceyhan’ı bazen pazarcı esnafıyla, bazen Sekapark’ta gençlerle bisiklet sürerken görmüştü vatandaş. Son olarak da Gölcük Halk otobüsüne binerek vatandaşlarla yolculuk yaptı.

 

YAŞLILARA YER VERDİ AYAKTA YOLCULUK ETTİ

Şemsettin Ceyhan Gölcük halk otobüsüne İzmit Otogar durağından binerek başladı. Yolculuğun ilk dakikalarında koltukta oturan Ceyhan, ilerleyen dakikalarda otobüse binen yolcuların fazlalaşması ve yaşlıların otobüse binmesi ile yerinden kalkarak yaşlı vatandaşlara yer verdi. Yaklaşık yarım saatlik yol boyunca otobüs içindeki vatandaşlarla sohbet eden Ceyhan, vatandaşın dertlerini dinledi. Genelde siyasiyi kahve ziyaretlerinde , Pazar ziyaretlerinde görmeye alışık vatandaş , bir il başkanını otobüste görünce şaşkınlıklarını gizleyemedikleri görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751