Ceyhan ”Ben Yenidoğan Çocuğuyum”
 AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Serdar Mahallesi’nde eski meclis üyesi ve Milletvekili Aday Adayı Erkan Aksoy’ı ziyaretinde davul zurna eşliğinde ve meşalelerle karşılandı. Kalabalık bir grup tarafından sloganlar eşliğinde karşılanan başkanlara, İl Başkan Yardımcıları Mehmet Uzunoğlu, Mehmet İpşiroğlu ve İzmit İlçe SKM Başkanı Erdoğan Şentürk eşlik etti. Düzenlenen programda konuşan Başkan Şemsettin Ceyhan, her zaman samimi olduklarının vurgusunu yaparak, “Ben Yenidoğançocuğuyum buraların çocuklarını ihmal etmem” dedi. 

 

‘ÖNEMLİ OLAN PARTİ BAŞARISI’

Serdar Gençler Birliği Spor Kulübü’nde gerçekleştirilen programın açılışında konuşan eski Meclis Üyesi Erkan Aksoy, biz hiçbir zaman partimize küsmedik. Her zaman partimizin yanındayız ve partimiz için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullanarak kendisini ziyaret etmesinden dolayı konuklarına teşekkür etti. ‘Önemli olan partinin başarısı’ diyerek konuşmasına başlayan İlçe Başkanı Ali Korkmaz, hep birlikte, çalışmalarıyla yola devam edeceklerinin vurgusunu yaptı. 

 

CEYHAN: HİÇ AYRIM YAPMADIK

Yenidoğan-Serdar’ı hiçbir zaman ihmal etmediklerinin bilgisini veren Başkan Korkmaz, “Biz her zaman sizin yanınızda olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Coşkunuz, sevinciniz hep farklıydı. Geçen seçimlerde olduğu gibi yine burada birlikte destan yazacağız” şeklinde konuştu. Ardından söz alan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan da, “Biz size her zaman samimi olduk. Sizlerin verecek oyunuzu aldıktan sonra kapının önüne atmadık, hiçbir zaman ayrım yapmadık. Buraların samimiyetini, değerini, kıymetini hiçbir zaman unutmadık unutmayacağız” dedi. 

 

‘AK PARTİ OYLARIYLA SANDIKLARI PATLATALIM’

Öte yandan bu hafta sonu AK Parti Kurucu Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak olan toplu açılış törenine herkesi davet eden Başkan Ceyhan, “7 Haziran seçimlerinde tüm İzmitli vatandaşlarımıza AK Parti oylarıyla sandıkları patlatmak yaraşır.  Biz sizlere güveniyoruz, her zaman yanınızda olduk ve olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817