banner2779
banner2752
banner2750

CEYHAN: BU SEÇİMLER YENİ ANAYASANIN SEÇİMİDİR
 ‘TEK DERTLERİ ERDOĞAN’IN GİTMESİ’

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Antikkapı Restoran’da düzenlenen programda konuşan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, genel gündemle alakalı değerlendirmelerde bulundu. Ceyhan konuşmasında önümüzde 7 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaparak, “Bu seçimler sadece AK Parti iktidar olsun, milletvekili adayları kazansın milletvekili olsun seçimi değildir. Bu seçimler bir duruşun bir kararlılığın ve yeni anayasa ve yeni Türkiye’nin seçimidir” dedi.

‘YAPACAKLARIMIZIN DAHA ORTASINA BİLE GELMEDİK’

Seçimlere 45 kısa bir süre kala aynı senaryoların tekrardan oynamaya başladığını söyleyen Ceyhan, “Muhalefettin her biri başka şeyler söylüyormuş gibi gözükse de, her biri başka bir şey yapıyormuş gibi gözükse de her birinin tek derdi ülke’nin başındaki Cumhurbaşkanı Milletin Adamı Recep Tayyip Erdoğan’ın gitmesidir. Yerel Seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde her birimiz çetin ve zorlu mücadeleler verdik ve bunu birlikte yaptık her birinize ülkenin refahı ve istikrarı için göstermiş olduğunuz mücadelen dolayı teşekkür ediyorum. Bu çalışmalar ve başarılar bizleri rehavete sürüklemesin, yapacaklarımızın daha ortasına bile gelmedik” dedi.

‘İKİ SEÇENEĞİMİZ VAR..’

CHP’nin seçim beyannamesi hakkında değerlendirmelerde bulunan Ceyhan, “Her önüne gelene bir şey vereceğim demekle beyanname olmuyor, ekonomik boyutta yapılamayacak vaatler ortadadır. Bu millet iki anahtarları 500 günde ekonomiyi düzelteceğim söylemlerini iyi hatırlar. Beyannamelerinde kesintisiz eğitiminden diyanet işleri başkanlığının kaldırılacağından ve din derslerinin kaldırılacağından bahsediliyor, bu da şu demek oluyor ellerine fırsat geçse 13 yıllık milletin kazanımlarını ortadan kaldırmak için 13 ay beklemeyecekler, bunları görerek aynı ciddiyet ve inançla gayret etmemiz gerek. Önümüzde iki seçenek var ya yine iktidar olacağız aynı anayasa ile kendimizi tekrar edeceğiz, ya da anayasa değişikliği için gerekli milletvekili sayısına ulaşarak yeni Türkiye’yi inşa edeceğiz, dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751