CEYHAN: GEBZE BU MİTİNGİ HAKEDİYOR
 AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti’nin 2002 yılında ilk mitingini Gebze yaptığını , 13 yıl sonra  tekrar ilk günkü aşkla 16 Ekim de Gebze  mitingin yapılacağını belirtti. Ceyhan “  Gebze her zaman AK Parti’ye destek vermiştir. Bizde buna karşılık Gebze’nin bu mitingi hakkettiğini düşünüyoruz” dedi. Ceyhan ayrıca 1 Kasım da Kocaeli de oyları daha da arttırarak 7 milletvekili çıkaracaklarını kaydetti.

 

KAFLI VE OKUR DA KATILDI

AK Parti'nin 16 Ekim'de Gebze'de yapacağı mitingle ilgili olarak  AK Parti  Gebze İlçe Teşkilatı’nda bir toplantı yapıldı. Toplantıya AKP Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Ali Okur, AK Parti Milletvekili Cemalettin Kaflı,  ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve ilçe yöneticileri katıldı. Toplantıda yapılacak olan miting ile ilgili bilgiler verildi.

 

 ‘EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ’

İlk olarak toplantıda söz alan AKP Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, kısa tuttuğu konuşmasında Mitingin Gebze’de yapılmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, “Bu mitingin üstesinden geleceğiz. Başbakanı Gebze'de ne iyi şekilde ağırlayacağız." dedi  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, seçimi tekrarladıklarını belirterek, “Tek başına Türkiye’de iktidar çıkmadı.  Hükümet kurulamadı. Bu seçim Türkiye için önemli. 2002 yılından sonra AK Parti hükümeti Türkiye’yi büyük bir kaostan çıkardı. AK parti olarak yeniden tek başına iktidar olacağız. Tek başına bir iktidarın çıkması işimizi kolaylaştırıyor. 1 Kasım seçiminde daha fazla vekil çıkaracağız.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817