CEYHAN TEBRİKLER İÇİN İL BİNASINDA
 7 Şubat tarihinde il kongresini gerçekleştirecek olan AKP'de önceki akşam genel merkezde Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşen 4 aday adayından olan Şemsettin Ceyhan aday olarak açıklanmıştı. Karar sonrası ilimize dönen il teşkilatı yönetimi bugün parti il binasında bir araya gelerek aday ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıktı. Yeni dönemde milletvekilliği düşünen ve aday olmayan il başkanı Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan ile birlikte partililerle bir araya geldi. Ceyhan'a başarı dileklerinde bulunan Civelek, "Bu saatten sonra başta şahsım olmak üzere tüm teşkilata yakışan Şemsettin Ceyhan'a sahip çıkmaktır" dedi.

 

PARTİLİLERDEN BÜYÜK İLGİ

İl binasında partililerin de yoğun ilgi gösterdiği toplantıya İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve ilçe başkanları katıldı.

Şemsettin Ceyhan uzun bir süre partililerin tebriklerini kabul etti. Aday adayı olan isimler de Halit Çokan ve Abdullah Eryarsoy isimleri basın açıklamasına katılanlar arasındaydı. Ceyhan ve Civelek basın açıklamasının gerçekleştirileceği salona partililerin alkışları arasında geldiler.

 

'DAHA GÜZEL HİZMETLER YAPACAK'

Önceki gün genel merkezde gerçekleşen görüşmeyi değerlendiren Civelek, "Bu sürece 6 arkadaşımıza birlikte çıktık. Diğer partilere örnek olacak bir tabloya imza attık. Dün akşamda 4 arkadaşımızla birlikte Başbakanımızın huzuruna çıktık. Başbakanımız önce bizlerle tek tek görüştü. Sonra hepimizi odaya alarak kendisi Şemsettin Ceyhan'ı aday olarak gösterdiğini söyledi. Bu saatten sonra başta şahsımız olmak üzere teşkilatın tüm mensuplarına yakışan Ceyhan'a sahip çıkmak ve onu çok güzel bir kongre ile il başkanı olarak ilan etmektir. Ceyhan'ın benden daha güzel hizmetler yapacağına eminim. 2015 seçimlerinde hedeflediğimiz milletvekili sayımızı almakta gereken çalışmaları yapacağına eminim. Başbakanımıza kongre davetiyemizi de verdik, çok memnun kaldı. Hatıra ormanımıza Başbakanımızın ismini vereceğiz. Zaten bu memlekette çok dikili ağacımız var" dedi.

YENİ BİR SÜREÇ

Partililerin alkışları arasında mikrofonu alan AKP İl başkan adayı Şemsettin Ceyhan, AKP'nin Kocaeli'de önemli bir noktaya gelmesinin nedeninin Mahmut Civelek olduğunu belirterek sözlerine başladı. Ceyhan, "Böylesine güzel bir teşkilatta siyaset yapmak bana nasip oldu. AKP sadece köprü ve yol yapmaktan ibaret değil bu parti bir davadır. Bu davanın içerisinde garip ile güçlünün yanında garibin yanında olmak var. Artık yeni bir sürecin içerisindeyiz. AKP'de siyaset yapmak önemli ama, Kocaeli'de bunu yapmak ayrı bir şanstır" ifadelerini kullandı.

 

'TEŞKİLATA GÜVENİYORUM'

Başbakan ile yapılan görüşmelere de değinen Ceyhan, "Dün genel merkezde başka illerden gelen de vardı. Kocaeli teşkilatlarının uyum ve birliğin simgesi olduğunu söylediler. Ben bu kentte siyaset yapmak isteyen gençleri AKP'ye davet ediyorum. Burada 13 yıldır hizmet verenler bir yere geliyor. Aynı şekilde kadın kollarımızda da öyle. Dört yıldır birlikte çalışıyoruz. 7'sindeki kongreye bu birlikteliği yansıtmalıyız. Başbakanımız, Cumhurbaşkanlığı oyumuzu hatırlattı ve bunu geçebileceğimiz hakkında soru sordu. Ben de bu teşkilata olan güvenimden dolayı alacağımızı söyledim" diye konuştu.












Ak Parti Kurucu İl Gençlik Kolları başkanlığını da yapmış olan Şemsettin Ceyhan'ı o dönemde Körfez İlçe Gençlik Kolları başkanı olan  Körfez İlçenin sevilen siması Şener Söğüt ve arkadaşları  ilk tebrik edenler arasındaydı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817