CEYHAN: ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN DESTEĞİNİZ ÇOK ÖNEMLİ
 Çavdar Caddesi esnafı ile kahvaltı

İlçe genelinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam eden Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut bu kez Sırrıpaşa ve İbni Sina Mahallesi sınırında yer alan Çavdar Caddesi esnaflarıyla bir araya geldi. Sopalı Camii yanındaki alanda gerçekleşen buluşmaya Başkan Bulut’un yanı sıra AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İl Başkan Yardımcısı Ahmet Berberoğlu, İlçe Başkanı İbrahim Şirin, Meclis Üyeleri İbrahim Yıldız, Nurhan Baytak ve İbrahim Eren, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, il ve ilçe yöneticileri ile teşkilat mensupları katıldı. Çavdar Caddesi esnafları ve mahalle sakinleri ile gerçekleşen buluşmada ilk konuşmayı yapan isim Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut oldu.

 

Altyapı hamlesi ve vizyon projeler

Katılımcı yönetim anlayışı gereği halkla istişareye büyük önem verdiklerini belirten Başkan Bulut “Biz ilçemizdeki çalışmalarımızı planlarken vatandaşlarımızın önerilerine hassasiyet gösteriyoruz. Bu yüzden esnaflarımızın düşüncelerini dinlemek için buradayız. Derince’de bugün itibariyle yaklaşık 135 bin kişi yaşıyor. İlçemizde yaklaşık 10 bin sokağımız var ve bunların altyapı çalışmalarını tüm hızımızla sürdürüyoruz. Bu bağlamda yaptığımız planlama ile bir yandan altyapıda çok önemli hamleler gerçekleştirirken diğer yandan da vizyon projeleri hayata geçireceğiz” dedi. Sopalı esnafının taleplerini dikkatle dinleyen Başkan Bulut, önümüzdeki süreçte Çavdar Caddesi’nde düzenlemeler yapılacağını müjdeledi.

 

“Bu seçim sıradan bir seçim olmayacak”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ise konuşmasına esnaflara teşekkür ederek başladı. 7 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapan Ceyhan “Bu seçimi sıradan bir seçim olarak görmemeliyiz. Hepimiz Derince’deki, Kocaeli’deki ve ülkemizdeki değişimi yaşayarak görüyoruz. 7 Haziran’da yapılacak seçimler sadece milletvekilliği seçimi olmayacak. Bu seçim aynı zamanda ülkemizin 13 yıllık kazanımlarının devamı için de çok önemli. Seçimler eski Türkiye’yi geri getirmek isteyenlerle yeni Türkiye hedefine ulaşmak isteyenlerin mücadelesine sahne olacak” dedi.

 

Çenesuyu’nda inceleme yaptılar

Seçimlerde hedeflerinin anayasayı değiştirecek milletvekili sayısına ulaşmak olduğunu belirten Ceyhan “Eğer bizler anayasayı değiştirecek çoğunluğa ulaşamazsak Türkiye sadece mevcut durumunu muhafaza edebilir. Fakat anayasayı değiştirecek milletvekili sayısına ulaşırsak ülkemiz çok daha güçlenecek. Bu yüzden ülkemizin geleceği, çocuklarınız ve torunlarınızın geleceği için desteklerinizin devamı çok önemli” dedi. Muhalefetin popülizm yaptığını da belirten Ceyhan, başkanlık sisteminin ülkeye getireceği kazanımlarla ilgili de bilgi verdi. Esnaf toplantısının sona ermesinin ardından Başkan Bulut ve İl Başkanı Ceyhan, Çenesuyu Fabrikası’na giderek burada yapılan çalışmalarla ilgili incelemede bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817