CHP 4 Koldan Sahada

Koronavirüs kısıtlamalarının azaltılması sonrasında saha ve yönetim çalışmalarına hız veren İlçe Başkanı Bülent Yıldız, ilk olarak görev dağılımı yaptı ve sahaya indi. Yapılan görev dağılımının ilk aşamasında üyeler telefonla aranarak sağlık durumları soruldu. Bu arada partiye hizmet veren isimler de unutulmadı ve yine telefon zinciri ile durumları soruldu. Bu aramaların bir bölümünü ilçe başkanı üstlenirken, diğer bölümünü de yöneticiler sahiplendi ve gerçekleştirildi.

Çalışmaların ikinci aşamasında da Kadın Kolları Başkanı Naciye Seçilmiş ve yönetimi, ilçede ki köylere dağılarak muhtarları ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet ettiler. Bu sırada da partiye yeni üye kayıtları gerçekleştirildi. Vatandaşlar tarafından güler yüzle karşılanan partililer, yapılan sohbet sonrasında üye kayıt işlemi yaptılar.

Nokta ziyaretleri

Merkez de de İlçe Başkanı Bülent Yıldız, Meclis Üyesi Erkan Uygun’la birlikte önce 1 Temmuz Kabotaj Bayramı nedeniyle İMEAK DTO Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette, deniz ticaretinin önemi, son gelişmeler ve yapılan çalışmalar konuşuldu. Yapılan kutlama ile birlikte ziyaret sonlandı.

Daha sonra saha çalışmalarına devam eden ekip, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin’i de ziyaret ederek odalar ve çalışmaları hakkında sohbet ettiler.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817