banner2779
banner2752
banner2750

CHP BEYAZ SAYFAYA GİREMEDİ
 

Civelek "100 yıl süren eski Türkiye dönemi kapandı" açıklamasında bulundu.

Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından boşalan başbakanlık ve genel başkanlık koltuğuna Ahmet Davutoğlu'nun getirilmesi adına Ankara'da düzenlenen AK Parti 1'nci olağanüstü kongresinde ilimizden de 24 kurultay delegesi , 7 doğal delege olmak üzere 31 kişi de oy kullanmıştı. Ankara'da ki kongereden ayağının tozuyla dönen AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, basın mensuplarına konu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Öte yandan Kent Konut iddialarınıda yanıtlayan Civelek, "Bunlar hep pararel yapı, hep Mahmut Civelek düşmanlığı" dedi.

100 yıl süren eski Türkiye dönemi kapandı diyerek sözlerine başlayan Civelek, "Liderimiz Erdoğan Türkiye'nin seçilmiş ilk cumhurbaşkanı olarak tarihe geçti. Allah hayırlı uğurlu etsin. Bütün mazlumların gözü aydın olsun. Milletimizin günü aydın olsun. Eski Türkiye dönemi kapandı. Yeni Türkiye dönemi başladı. Her şey bir rüya gibiydi çok güzeldi. Son iki güne baktığımızda gerçektende hafızalardan uzun süre gitmeyecek. Milletimizin devletimizin şahsına yakışır şeyler geçirdik. Tek yakışmayan eski Türkiye'nin CHP'siyedi" şeklinde konuştu.

CHP BEYAZ SAYFAYA GİREMEDİ

Başbakanlık yemin töreninde atılan anayasa kitapçığına değinen Civelek, "Başbakanların katıldığı yemin töreninde kitapçık fırtlatmak fosilleşmiş CHP'nin fosil zihniyetinidir. Anayasının fırlatıldığı günler mazide kalmıştır. Beğenirler beğenemezler ama keşke rezilliklerini bütün dünya önünde yapmasalardı. Acaba biz nerede yanlış yaptık deyip ona göre dizayn etselerdi. MHP ve HDP'li vekillerin cumhurbaşkanımızı ayakta karşılamaları yeni Türkiye'nin beyaz sayfasıdır. CHP bu beyaz sayfaya giremedi" dedi.

Eski Türkiye'yi geride bıraktıklarının altını çizen Civelek, "Yeni Türkiye'de Devlet ve hükümet ayrımı yoktur. Eski Türkiye eskide kalmıştır. Partimiz Çankaya da, başbakanlıkta, hem de genel merkezde değişiklik gerçekleştirmiştir. Tereyağından kıl çeker gibi AK Parti ye yakışır şekilde çok coşkulu ve güzel bir ortamda olmuştur. Bu üç seçimde memleketimize hayırlı olsun. Bu seçim 100 yıl aradan sonra yeni Türkiye'nin baştan kurulmasıdır.Yeni Türkiye kadim bir hafızanın yeniden canlanmasıdır. Yeni Türkiye bundan sonra büyük Türkiye'dir" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu'nun başbakan olmasını değerlendiren Civelek, "AK Parti Liderimizi cumhurbaşkanı olarak Çankaya'ya yolladı. 2 günde sadece AK Parti kongresi yapılmadı. Devir değişimi yaptı. Ve Davutoğlu başbakanımız oldu. Bundan sonra haziran 2005 seçimine kadar fiili başkanlık seçimi uygulanacaktır. Sayın Davutoğlu'nu Cumhurbaşkanımızla karşılaştırmak hiç hoş değildir. Başbakanın önüne Erdoğan çıtası koymak çok yanlıştır. Liderimiz ile birlikte bu ülkenin geleceğini hep birlikte inşaa edeceğiz" dedi.

CİVELEK DÜŞMANLIĞI

Kent Konut iddialarına da değinen Civelek, "Kent konut 'tan 3 ev, 3 araba almıştır. Bunlar karşından bunların tüm borcunu 12 ayda ödemiştir. Neymiş yüzde on indirimle ev almış dükkan almış. Bunlar hep pararel yapı, Mahmut Civelek düşmanlığı bunların bulup bulacakları tek şey bu. Başka bir şey bulsalardı yazarlardır. Bütün bu köşe yazarları helal haram çizgilerimizin çok kesin olduğunu bilirler. Ben indirimin ne şekilde yapıldığını bilmeden aldım. Bunun dışında başka bir şey yoktur. Sonuç biz ordan ev almışız, dükkan almışız, parasını ödemişiz. AK Parti İl başkanı Mahmut Civelek kesinlikle yangından mal kaçırmamıştır. Kesinlikle başkalarının dediği gibi almış satmış karlanmış değildir" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751