CHP Bu Düğünde Buluştu

Mine-Cavit Dağdeviren'in yakışıklı ve bey efendi oğlu Caner; düzenlenen düğün töreni ile bir ömür boyu sürecek olan birliktelik için Sakine-Rifat Dağıdır Çİfti'nin güzel ve hanım efendi kızları Işınsu ile evlendi.

Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde bulunan Salon Körfez'de düzenlenen düğün törenine, CHP il yöneticileri, Körfez İlçe Yöneticileri, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütü temsilcileri, oda başkanları, daire müdürleri, protokol mensupları, okul idarecileri, sanayiciler, iş adamları ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı. Düğün töreninin ilk dansını gelin ile damat birlikte yaptılar; daha sonra gelin ile damadı; diğer katılımcılarda piste yalnız bırakmadılar.

Cavit Dağdeviren gelen misafirlerle yakından ilgilendi. Bu güzel ve özel günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiklerini belirten Dağdeviren Çifti, mutlu olduklarını dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817