banner2779
banner2752
banner2750

CHP DARICA HIZ KESMEDEN ÇALIŞIYOR




Kazım Karabekir Mahallesi Seçim Bürosu’nun açılışının hemen ardından programlara devam eden İlçe Başkanı Yakup Törk, Kocaeli Milletvekili Adayları ile birlikte üyelik stantlarını, Emek Mahallesi ve Bağlarbaşı Mahallesi esnafını ziyaret edip vatandaşlarla sohbet etti. Aynı gün Bayburtlular Derneği, Siirtliler Derneği, Bilecik Bozüyük Çokçapınar Köyü Derneği, Konyalılar Derneği ve Darıcalılar Derneği’nin iftar davetine katıldılar.
 


İftardan sonra da Darıca Keşanlılar Derneği, Zonguldaklılar Derneği ve Eskişehirliler Derneği’nin ev sahipliğinde yapılan ziyarette seçim süreci, ülke gündemi, ekonomik sorunlar, Darıca’nın ihtiyaç ve sorunları değerlendirilerek 24 Haziran Seçimlerinin ülkemize ve Darıcamıza hayır getirmesi dilekleri karşılıklı olarak paylaşıldı.



İnsanların doğru bilgilenmesi gerektiğini ve vatandaştan olumlu tepkiler aldıklarını ifade eden Törk “Hedefimiz Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı’nda Cumhuriyet Halk Partisinin İktidarıdır. Biz inandık, millet inandı. O zaman artık tamam, millet için geliyoruz.” şeklinde konuştu.


CHP Darıca İlçe Örgütü bir yandan saha çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da 6 Haziran’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Çayırova’da dernek başkanları ve muhtarlar ile katılacağı iftar programı ile Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin 9 Haziran Kocaeli Mitingi için de hazırlıklarını sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751