banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

CHP, gövde gösterisi yaptı
 Cumhuriyet Halk Partisi Körfez İlçe Teşkilatı, bayramlaşma programını ilçe binasında gerçekleştirdi. Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan'ın katılımı ile gerçekleştirilen programa gösterilen yoğun ilgi, CHP Körfez İlçe Binasının yetersiz kalmasına neden oldu.

Tütünçiftlik Orgeneral Eşref Bitlis Caddesi’nde yer alan teşkilat binasında gerçekleşen bayramlaşmaya, Fatma Hürriyet Kaplan’ın yanı sıra, İlçe Başkanı Mehmet Kaçar, ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları yönetimleri, belediye meclis üyeleri, eski ilçe başkanları ve yöneticiler ile kalabalık üye gurubu katıldı. Programın açılış konuşmasını ilçe başkanı Mehmet Kaçar yaparak, savaşsız, barışın olduğu, insanların mutlu olduğu bir ülke temenni ettiğini belirterek, iktidarın yaptığı icraatları eleştirdi. Kaçar, iktidarın kendilerine bağlayamadığı tek kurumun CHP olduğunu savunarak, 'İktidar acımasız uygulamalara imza atıyor. 14 yıldır faşizane bir yönetim sergiliyor. Kadınları yargılıyor, doğuracağı çocuk sayısını bile kendisi belirliyor. Böyle bir iktidar olmaz. Bu iktidardan kurtulmak için bizlere çok önemli vazifeler düşüyor. MHP, iç çekişmelerden ve AKP'nin kuyruğu olmaktan bir şey yapamıyor. Biz CHP olarak çok çalışmalıyız. Düşünebiliyor musunuz, milyonlarca oy almış bir başbakan azledildi. Ülkemiz hiç iyi yönetilmiyor. Bunun için bizler taşın altına elimizi koymalıyız ve çalışmalıyız."dedi. Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan’da yaptığı konuşmada, yapılan yanlış politikaları eleştirerek, ülkenin iyi yönetilmediğini söyledi.

Konuşmalardan sonra bayramlaşma gerçekleştirildi ve salona sığmayan kalabalık caddeye inerek toplu resim çektirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826