CHP Kartepe'de  aday adayı
2014`te yapılacak yerel seçim öncesinde CHP`nin sorunsuz ilçelerin başında Kartepe geliyor. İlçe Başkanı Bülent Sarı ile yeni bir çıkış yakalayan Kartepe İlçe Örgütü, yerel seçim öncesi işi sıkı tutuyor. Kartepe Belediyesi`niAKP`den almak için birlikte hareket etme kararı alan CHP Kartepe Örgütü, düzenlenen “Halkla buluşma” toplantılarına partinin üst düzey yöneticileri ve ilçe belediye başkan aday adayları birlikte katılıyor. Önceki akşam Uzunçiftlik Bahçelievler Mahallesi`nde Bayram Özçelik`e ait kahvede yapılan toplantıya, milletvekili Haydar Akar, il başkanı Yalçın Kuşkan, belediye başkan aday adayları Bülent Sarı, Yaşar Sönmez, Ömer Hazer, Erdal Baş ve Selahattin Altınkaya katıldı.  
 
5 ADAY ADAYI VAR
2014`te yapılacak yerel seçimde CHP Kartepe Belediye Başkan adaylığı için tam 5 isim yarışıyor  İlçe başkanı Bülent Sarı, Uzunçiftlik eski belediye başkanı Yaşar Sönmez, Uzuntarla eski belediye başkanı Ömer Hazer, il genel meclis üyesi Erdal Baş ve Köseköy eski belediye başkanı Selahattin Altınkaya yarışıyor. Bahçelievler Mahalle Temsilcisi Salim Bayar`ın düzenlediği “Halkla buluşma” toplantısına 5 aday adayının yanı sıra il başkanı Yalçın Kuşkan, milletvekili Haydar Akar`da katıldı.
 
CHP`DE ÖZLENEN TABLO   
Mahalle temsilcisi Salim Bayar, toplantıya 5 aday adayının katılması CHP Kartepe İlçe Örgütü`nün ne kadar uyum içinde hareket ettiğinin göstergesi olduğunu söyledi. CHP`de özlenen tablonunKartepe`ye sağlandığına dikkat çeken Bayar, ilçe başkanı ve aynı zamanda belediye başkan aday adayı Bülent Sarı ve yönetiminin ilçede farklı bir CHP yarattıklarını söyledi. Bayar, “Artık kendi içimizde güç kavgası yaparak didişmiyoruz. Bu partinin çatısı altında siyaset yapan, görev alanların ortak paydası CHP`nin Kartepe`de iktidar olmasıdır. Hedefimiz Belediyle Başkanlığını kazanmaktır. 5 değerli aday adayımız var. Medenice yarışsınlar, kim aday olursa onun etrafında kenetleneceğiz” dedi.
 
KARABALIK ADİL DEĞİL
Bayar`ın ardında söz alan ilçe başkanı Bülent sarı, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık`a yüklendi. Karabalık`ın hizmette adil davranmadığını belirterek, hizmeti kendi partililerinin yoğun olduğunu bölgede yoğunlaştırdığını söyledi. Sarı, “Kartepe Belediyesi iyi yönetilmiyor. Verilen sözler yerine getirilmiyor.  Hizmet belirli yerlere yapılıyor ve adil davranılmıyor. Kartepe`de bir kez daha gördük ve yaşadık ki, belediyecilik sosyal demokratların işidir. CHP`li Belediye başkanları göreve geldiklerinde partinin rozetini çıkartır, herkese eşit hizmet dağıtır, kimseyi ötekileştiremez” ifadesini kullandı.   
 
KARTEPE HİZMET FAKİRİ  
Toplantıda konuşan il başkanı Yalçın Kuşkan, 
Kartepe`de 4 yıldır hizmet yapılmadığını belirterek “Kartepe hizmet fakiridir” dedi.   Eskiden belediye başkanları için “Şehrül Emin” diye anıldıklarını hatırlatan Kuşkan, “Şehrül Emin demek, şehrin emin kişisiydi. Bugün Kartepe`de şehrin emin kişisi yoktur. Kartepe 10 belediyenin birleşmesiyle 2009`da Kartepe ilçesi oluşturuldu 4 yıldır Kartepe`de hangi hizmet yerine getirilmiş? Kent merkezi oluşmamış, adliyesi, noteri, hastanesi yoktur. Sapanca yolu ortada. Her gün kaza yaşanıyor ve insanların ocakları sönüyor.  Kartepe`yi bu seçimd eAKP`den alacağız. Almak için ortaya konulan bu güzel tablonun çok daha yukarısına çıkmalıyız” dedi. Milletvekili Haydar Akar ise, ülke gündemine ilişkin konuşma yaptı. Akar, “AKP, Cumhuriyet kurumlarını satıyor ve satmaya da devam ediyor” dedi. 

kaynak: bizim kocaeli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817