CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar makamında ziyaret etti
 CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ile birlikte, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeşi makamında ziyaret etti. Yapılan ziyaretten dolayı çok memnun kalan Başkan Ellibeş, Milletvekili Akara teşekkür etti.

Milletvekili Akar, ziyaret etmede biraz geç kaldık. Yerel seçimler sonrasında Meclisin yoğun programları nedeniyle arzu ettiğimiz bu ziyaretimizi, TBMM Tatile girmiş olmasından faydalanarak gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Mehmet Ellibeş’e kardeşime görevinde ve yeni döneminde başarılar diliyorum. Gölcük’ü yakından takip ediyor İlçemizin sorunlarının Ankara’da çözüm bulması noktasında her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha yenilemek istiyorum.

Zira Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile sadece burada değil Ankara’ya geldiğinde Mecliste de buluşup Gölcük için yapılması gereken konular üzerinde istişarede bulunuyoruz. Bizlerin nasıl katkı sağlarız bunları görüşüp konuşuyoruz.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, öncelikle Milletvekilimiz Akar’a bu güzel ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Güzel bir dostluğumuz ve iletişimimiz var. Farklı zamanlarda bir araya gelerek Gölcük ile ilgili konularda istişarelerde bulunuyoruz, fikir alışverişinde bulunup bu doğrultuda kendisi her zaman pozitif katkı sağlamaktadır. Kendisine yapmış olduğu bu nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817