CHP. Körfez Çalışmalarına Hız Kattı

Cumhuriyet Halk Partisi il teşkilatını yaptığı çalışma ile il ve içle teşkilatlarını kaynaştırmak adına ilçe toplantılarına katılma programına dün Körfez’de devam etti. İl Başkanı Yalçın Kuşkan ve yöneticileri CHP Körfez ilçe teşkilatının haftalık toplantısına katıldı. İlçe başkanı Mehmet Miroğlu’nun ev sahipliği yaptığı toplantı Körfez Öğretmenevinde gerçekleştirilirken Körfez ilçe teşkilatı tam kadro toplantıya katıldı.

 

STATİKSEL ÇALIŞIYORLAR

İlçe teşkilatlarıyla kaynaşmayı sağlanmak için ilçelerin haftalık toplantısına katılan il teşkilatı, Körfez ilçenin çalışmalarını inceledi. İlçe başkanı Mehmet Miroğlu, tamamladıkları mahalle teşkilatlarını ve ilçede yaptıkları etkinliklerinin sunumunu yaparken, yaklaşan ilçe istişare toplantısının hazırlıklarından da bahsetti. 2007-2009-2011 de geçirdiğimiz seçimlerin Körfez ilçede ki statiksel bilgileriyle hazırladıkları verileri il başkanına gösteren Miroğlu, Kuşkan ve yöneticilerin takdirini kazandı.

 

BAŞARIYA YÜRÜYORUZ

Körfez ilçe teşkilatının çalışmalarından memnun kalan il başkanı Yalçın Kuşkan, Miroğlu ve ekibine teşekkür ederken şunları söyledi; “Mehmet Miroğlu ile Körfez’de partimiz adına büyük bir ilerleme kaydettik. Yaşanan sıkıntılar yavaş yavaş unutularak yeni bir oluşum ile başarıya doğru yürüyoruz. Körfez’de yapılan bu çalışmalar böyle devam ederse önümüzde ki seçimlerde güçlü bir şekilde rakiplerimizin karşısına çıkarız” dedi.

 

MAHALLE TEŞKİLATLARI HAZIR

İl başkanını ve teşkilatını ağırlayan Körfez ilçe Başkanı Mehmet Miroğlu yaptığı konuşmada; “partimizin Körfez’de bugüne kadar ki çalışmalarını ve aldığı oy oranlarını statiksel bilgilere göre inceliyoruz. Bütün mahalle teşkilatlarımızı da tamamladık ve çalışmalara başladık. Önümüzde bir ilçe danışma toplantısı var. Yaptığımız bu çalışmaları partililerimizle de paylaşarak yaklaşan seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanacağız” dedi


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817