CHP KÖRFEZ'DEN RAMAZAN'A LOKUMLU BAŞLANGIÇ

Teravih Namazı sonrasında Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Camii önünde buluşan Yaprak Fidancı ve parti Kadın Kolları yöneticileri, hazırladıkları lokumları ikram ettiler.

Ramazan’a tatlı başlangıç yapmak amacıyla verilen ikram sırasında da cemaatle sohbet edilerek, vekil aday adayının tanıtımı yapıldı.

Platforma katıldı.

CHP Milletvekili aday adayı Yaprak Fidancı, manavları temsil eden aday adaylarının da katıldığı Kocaeli Manav Birlik Platformu iftarında kısa bir konuşma ile kendisini tanıttı ve plaket verdi.

Yaprak Fidancı, manav halkını ve temsilcilerini bir araya toplayan iftar da emeği geçen Kocaeli Taşköprülüler Derneği Başkanı Yasin Sönmez, Genç Kandıralılar Dernek Başkanı, İzkander ve Kaynarca Dernek Başkanları’na da teşekkür etti. Gecede, manav halkını temsil eden büyüklere ve kültürün yaşatılmasına katkı sağlayanlara plaket verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817