CHP KÖRFEZ HALAY ÇEKEREK SEÇİM MERKEZİNİ AÇTI
 CHP Körfez İlçe Teşkilatı tarafından Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde, Petkim Park evlerinde açılan seçim merkezi programı, neşeli görüntülere sahne oldu. Kocaeli Milletvekili adaylarının da katıldığı programda, konuşmalardan sonra halaylar çekilerek açılış yapıldı. Açılışa, kalabalık bir partili ve vatandaş gurubu ile katılan CHP, gövde gösterisi yaparak, seçimlerde iddialı olduklarını gösterdi. Açılışa, Milletvekili Haydar Akar’ın yanı sıra Milletvekili adaylarının tamamı katıldı.

CHP Körfez İlçe Başkanı Tuğman Kayalı, açılış sırasında yaptığı konuşmada, seçimlerdeki gündemi oluşturduklarını ve diğer partilerin de rakamsal değişiklikler yaparak kendilerini takip etmeye çalıştıklarını belirterek, ‘’İlk başta kaynak soranlar, şimdi aynı maddeler üzerinden vaatlerde bulunuyorlar. CHP, gündemi takip eden değil, takip edilen parti oldu’’ dedi. Daha sonra Kocaeli Milletvekili adayları da sırasıyla kısa konuşmalar yaparak, seçim çalışmaları ve seçim beyannamesi hakkında görüşlerini aktardılar.

Coşkulu kalabalık, konuşmalardan sonra halay çekerek, kurdele kesip, seçim merkezinin açılışını gerçekleştirdiler. Kalabalık katılımla, CHP Körfez’de adeta gövde gösterisi yaparken, daha önceki seçimlerde kaybetmeye başladığı ve partinin kalesi olarak bilinen mahalle de yeniden ağırlığı ele geçirdiğini gösterdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817