banner2779
banner2752
banner2750

CHP KÖRFEZ İLÇE DANIŞMADA SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Körfez İlçe Teşkilatı; İlçe Danışma Toplantısı'nı; Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi.

Toplantıya; ilçe eski başkanları, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar, partinin ileri gelen isimleri, delegeler ve üyeler katıldı. Tartışmaların ve sataşmaların en üst düzeyde yaşandığı toplantının açılış konuşmasını; mevcut ilçe Başkanı Cavit Dağdeviren gerçekleştirdi.

Yapılan seçimlerde emeği geçenlere teşekkür eden Dağdeviren, "Demokratik olmayan bir ülkede, olağan hal koşullarında eşit ve adil olmayan bir seçim yaşadık. Sahada gördüğümüz ilgi ve alakanın sandığa yansımadığını gördük. Bunun bir çok nedeni var. En önemli nedenleri ise; ağır ekonomik şartlar altında sindirilmek istenen, korkutulan, işinden ve yarınından endişeli, 52 milyon borçlu, 16 milyon yolsuzluk sınırında, 22 milyon sosyal yardıma muhtaç edilmiş, 6,1 milyon işsiz, 9,5 milyon sigortasız çalışanların olduğu bir ülkede, yaşaşan insanlara göre politika üretemedik. Örgütsel olarak kendi içinde sorunlar yaşadık. HDP ve İYİ Parti'nin baraj altında kalacağı ve 60-70 milletvekilinin AKP'ye gideceği endişesidir. " dedi.

Yerel seçimlere acilen toparlanılması gerektiğini vurgulayan Dağdeviren, "Yerel seçimler öncesi acilen derlenip , toparlanmamız ve yeni bir umutla çalışmalıyız. İşimiz çok zor ama olanaksız değildir. Ben umutluyum' dedi. Daha sonra ilçe başkanları, partinin ileri gelenleri tek tek söz alarak; yapılan yerel seçimler ve genel seçimler hakkında fikirlerini açıkladılar. Zaman zaman tansiyon yükseldi; kürsüde konuşan kişiye karşı sataşmalar yaşandı. Divan başkanlığını yapan Tuğman Kayalı, yapılan toplantının sorunsuz olması için elinden gelen gayreti gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751