CHP Körfez İlimtepe’de Seçim bürosu açtı
 CHP Körfez İlçe Teşkilatı, Körfez İlimtepe Mahallesi’nde Milletvekili adaylarının da katılımı ile seçim bürosu açtı ve kısa bir de sokak mitingi gerçekleştirdi.

Seçim çalışmalarını hızlandıran CHP Körfez İlçe, İlçe Başkanı Tuğman Kayalı, Milletvekili adayları Fatma Kaplan Hürriyet, Turan Dumlu, Cuma Karavar, Ayhan Mutlu ve Sabriye Şahin ve ilçe yönetimi ile birlikte İlimtepe’de hazırlanan seçim merkezinin açılışını yaptılar. Açılış öncesinde kısa bir sokak mitingi yapan adaylardan, Ayhan Mutlu, ‘’Rüzgar arkamızdan esiyor, CHP geliyor. Ben bir oydan fazlasını istiyorum, geçmişimize, kaynaklarımıza, emeklilerimize ve bunlara sahip çıkan partimize sahip çıkalım. 7 Haziran’da bizden çalınan ülkemizi geri alacağız. AKP’li arkadaşlar, kalbinizi fazla zorlamayın, 7 Haziran’da yeterince zorlanacaksınız’’ dedi. Sabriye Şahin ise konuşmasında, partiye gönül veren her kesin eksiklerini gözden geçirip, daha fazla nasıl çalışılabileceğini, daha etkili nasıl olunabileceğini hesaplayarak, ev ev dolaşmaya başlamasını istedi.

Adaylardan Turan Dumlu ise konuşmasında, ‘’Emeği ile geçinen, pazardan, çöplerden yiyecek toplayarak yaşamaya çalışan insanlar için meclise gitmek istiyoruz. Bütün projelerimiz yoksul, emeği ile geçinen insanlar için hazırlandı’’ dedi. Fatma Kaplan konuşmasında kadınlara seslenerek, ‘’7 Haziran’da Türkiye’nin kadınlarının ayak seslerini hep birlikte duyuracağız. Emeğin, emekçinin, kadınların düzgün bir vekili olarak mecliste olacağıma söz veriyorum, iktidarın vekili, bakanı olmak sizler için çalışmak istiyoruz’’ dedi.

Konuşmalardan sonra CHP tarafından uygulanan alkış eylemi yapıldı. Partiye katılan bayan üyelere rozet takılmasının ardından ilimtepe mahalle Temsilciliği ve seçim merkezinin açılışı yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817