CHP Körfez köylerde de çalışmalara Hız verdi
 CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar, daha önceki seçimlere oranla referandumda, parti yönetimi ve üyelerin daha istekli olduklarını ve bu nedenle de çalışmaların kalabalık guruplarla yapıldığını belirterek, ‘’Üyelerimiz ve yönetim, halka gerçekleri anlatmak için canla başla çalışıyorlar. Bu olayın bir seçim değil, ülkenin geleceği olduğunun bilinciyle, her  fert görevini yapmak için sahada. İktidarın imkanlarının çok olmasına rağmen, sokaktaki insanlar tek başına iktidara karşı olduğu için bizim yanımızdalar ve başarılı olacağımıza inanıyorum’’ dedi.

CHP Körfez İlçe teşkilatında, sandık başlarındaki görevlendirmeler de tamamlanırken, kent merkezinde kalabalık noktalarda yapılan çalışmaların ardından 16 köyde de çalışmalara, toplantı ve broşür dağıtımlarına hız verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817