CHP Körfez mahalle toplantılarını Başlattı
 CHP Körfez İlçe, Milletvekili Haydar Akar ve İl Başkanı Yalçın Kuşkan ile birlikte ilçedeki mahalle toplantılarını başlattı.

İlk olarak Mimar Sinan Mahallesi’nde toplantı yapan CHP Körfez İlçe Yönetimi, Genel seçime Hazırlık kapsamında mahalle halkı ile bir araya gelerek sorunları konuştular. Mahallenin problemlerinin konuşulduğu toplantıdan sonra yapılacak çalışmalarla ilgili hazırlıklar görüşüldü.

Çalışmanın ikinci toplantısı Hereke’de gerçekleşti. Bu toplantıya da Milletvekili Haydar Akar, İl Başkanı Yalçın Kuşkan, , İl Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Semra Başlak, İlçe Başkanı Tuğman Kayalı, İlçe Yönetimi, Meclis Üyeleri Tayfun Balıkçı, Engin Taşdemir, İbrahim Fortacı, Nilgün Solakoğlu katıldı. Hereke’nin sorunlarının konuşulup not edildiği toplantıda, parti içi görüşmeler de yapıldı. İlçe Başkanı Tuğman Kayalı’nın, oy oranını arttırmak için nasıl çalışmalar yapmalıyız sorusuna, Haydar Akar ev ziyaretleriyle çalışmaların yapılması gerektiği yanıtını verdi.

Haydar Akar, genel seçimlere az zaman kaldığını ve çalışmaların hızlandırılması gerektiğini söyleyerek, ‘’Ev ev dolaşarak seçim çalışmalarına yön verin, ancak bu şekilde her adrese ulaşırsak seçimlerdeki başarımızı arttırır, oy oranımızı yükseltiriz’’ dedi.

Mahalle çalışmalarının devam edeceği ve hazırlanacak raporların çalışmalara yön vereceği belirtildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817