CHP Körfez’de Baran Irmak  Gençlerin Yeni Başkanı

Eski Başkan Tolga Papakçı’nın bıraktığı görevi, tek liste ile seçime giden Baran Irmak aldı. Baran Irmak’ı ilk tebrik eden İlçe Başkanı Bülent Yıldız oldu.

CHP Körfez ilçe Gençlik Kolları Başkanlığı için Baran Irmak tek aday olarak seçime girdi. İlçe gençlik kolları Kongresinde 94 delegenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Seçim sonunda 10 yönetim kurulu üyesi, 24 il delegesi de belirlendi. 

Bugün CHP Körfez İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen CHP Körfez İlçe Gençlik Kolları seçiminde oy kullanma hakkı olan 94 delegeden 33’ü oy kullandı. Çoğunluğun 18 kişiyle sağlandığı seçimde 33 delegenin oyunu alan Baran Irmak başkan seçildi.  94 delegenin oy kullanabileceği kongrede 33 delegenin katılması, ilginin az olması gençlere daha çok eğilmek gerektiği görüşünü ortaya koydu.

Baran Irmak’ın yönetim ve il delege listesi ise şöyle;  YÖNETİM KURULU ASİL 1-Başak Boynueğri 2- Çerkez Hüyüklü 3-Emre Dağlı 4-Erdi Demirci 5- Erdi Kaya 6-Gizem Papakçı 7-Gökhan Erçoban 8-Merve Derneklioğlu 9- Öznur Koca 10-

 Z.Sude İnce  YÖNETİM KURULU YEDEK 1-Eray Özdemir

2- Ümitcan Güzel

3-Bilge Papakçı

4- Ertan Yanıktaş

5- Buğra Polat

6-Ahmet Ulvi Yıldız

7- Edanur Karaca -

8- Sinem Yaman

9- Kerem Yaman

10- Mehmet Cüncü

 İL DELEGELERİ

1-Baran Irmak

2-Gökhan Erçoban

3-Kasım Elmas

4-Gamze Uğur

5-Yağmur Irmak

6-Bilge Papakçı

7-Erdi Kaya

8- Çerkez Hüyüklü

9-Edanur Karaca

10-Erdi Demirci

11-Sevgi Pekbey

12-Gizem Papakçı

13-Onur Kaçar

14-Çağla Papakçı

15-Ümitcan Güzel

16-Başak Boynueğri

17-Sinem Yaman

18-Eray Özdemir

19-Ahmet Ulvi Yıldız

20-Mehmet Cüncü

21-Yağmur Yaman

22-Çiçek Tunç

23-Öznur Koca

24-Ertan Yanıktaş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817