CHP KÖRFEZ’DE BİRLİK  YEMEĞİ

12 Kasım Pazar günü saat 18.00’de düzenlenen yemek daveti, Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi Düğün Salonu’nda gerçekleşecek. Mehmet Kaçar, kalabalık katılımın beklendiği yemek davetini şu cümlelerle yaptı; ‘’ 12 Kasım Pazar günü Körfez Belediyesi Tütün Çiftlik Kültür merkezinde akşam saat 18: 00’de Kocaeli Milletvekillerimiz, Kocaeli İl başkanımız, İl yönetim kurulu üyelerimiz, İl Kadın Kolları başkanımız, İl Gençlik Kolları başkanımız, iki yıldır birlikte görev yaptığımız tüm Kocaeli ilçe başkanlarımızın katılacağı;

Körfez’de görev yapmış eski ilçe başkanlarımız, eski belediye meclis üyelerimiz, parti üyesi muhtarlarımız, mahalle temsilcilerimiz, Dernek ve STK başkanlarımız, şuanda görev yapan Belediye Meclis üyelerimiz, partimize geçmişte büyük hizmetleri olan büyüklerimiz ve yeni seçilmiş olan tüm kongre delegelerimizi düzenlemiş olduğumuz Birlik ve Dayanışma yemeğine davet ediyorum. Katılımınız bizlere güç ve moral verecektir.     

Ayrıca Kocaeli ve Körfez’de görev yapan, halkın doğru ve tarafsız haber alması için gece gündüz çalışan tüm basın emekçileri de özel davetlimizdir. Saygılarımla,  Mehmet Kaçar CHP Körfez İlçe Başkanı’’.                                                                                                                                                  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817