CHP Körfez’de Ercan Yanıktaş Yeniden başkan
 CHP Körfez’de, ilçe başkanlığı ve kadın kolları başkanlığı seçimlerinin ardından, gençlik kolları da olağan kongresini yaparak, yeni başkan ve yönetimini belirledi. Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

İlçe Teşkilat binasında yapılan kongreye, İlçe Başkanı Mehmet Kaçar, İl Gençlik Kolları Başkanı, Körfez belediye Meclis Üyeleri ve il, ilçe yöneticileri ile gençler katıldılar. 300 üyenin yer adlığı ve her üyenin delege sıfatı ile oy kullandığı kongre sonrasında, gerekli çoğunluk sağlandı ve mevcut Gençlik Kolları başkanı Ercan Yanıktaş ile yönetim kurulu listesi seçildi. Tek listenin katıldığı seçim sonrasında;

Yönetim Kurulu asil: Başkan Ercan Yanıktaş, Üyeler Yunus Erdoğan, Deniz Yaman, Dilek Türkmen, Emre Çelik, Fırat Bildircin, Menekşe Arslan, Merve Derneklioğlu, Muharrem Demirko, Orhan Saygılı, Samet Tellioğlu, Selcan Bulut, Sezgin Akkurt, Tolga Karafil ve Tolga Papakçı.

Gençlik Kolları İl Delege Listesi: Ozan Aksu, Ercan Yanıktaş, Erkan Ateş, Dilek Özer, Bahadır Doğan, Yunus Erdoğan, Tolga Karafil, Merve Derneklioğlu, Dilek Türkmen, Selcan Bulut, Emre Çelik, Ali Doğan, Seçkin Özkan, Deniz Yaman, Menekşe Arslan, Orhan Saygılı, Burak Baran, Dilek Erdoğan, Hazal Bayrak, Can Yaman, Ersin Kumaşoğlu, Erkan Türkoğlu ve Barış Erdoğan.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817