CHP KÖRFEZ’DE HALAYLI AÇILIŞ
 CHP Körfez İlçe seçim çalışma merkezlerine bir yenisini eklerken, halay çekerek, ciddi mesajlar vererek açılış yaptı.

Tütünçiftlik Çamlıtepe Mahallesi Yunus Emre Caddesi’nde açılışı yapılan seçim çalışma merkezi’nini kurdela kesme törenine CHP İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu, Belediye Başkan adayı Profesör Doktor Reşat Başar, DP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Fevzi Canbaz, belediye meclis üyeleri Tayfun Balıkçı, Tuğman Kayalı ve belediye Meclis Üyeliği aday adayları ileilçe kadın ve gençlik kolları yönetimi, ilçe yönetimi çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Gövde gösterisi şeklinde geçen açılış sırasında, kalabalık çok olunca Yunus Emre Caddesi trafiğe kapatıldı ve İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu ile partililer halay çektiler. Açılış sırasında yapılan konuşmalarda, ‘’Hırsızlar gidecek, Başar gelecek’’, ‘’Bir bağnaz düşünce 3 çocuk yapın, koyun olursa biz bakarız, adam olursa asarız diyiyor’’ şeklinde sloganlar öne çıktı. İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu,seçime 3 ay kala günden güne güçlendikerini söyleyerek, ‘’Halk gideceği adrese karar vermeye başladı. Son gelişmelerden sonra partimiz her gün daha da güçleniyor ve kazanacağımıza inanıyoruz’’ dedi.

20 yıl aradan sonra

Daha sonra mikrofonu alan Reşat Başar, seçimleri kazanacaklarına inancının tam olduğunu söyleyerek, ‘’20 yıl aradan sonra Körfez yeniden CHP’nin olacak.  Bundan emin olun, arkadaşlarımız özveriyle çalışıyor. CHP’de ışık gören herkes bu çatı altında yerini alıyor’’ dedi.

Gerisi teferruat

Seçimlerin ilk gününden bu yana gündemde olan Fevzi Canbaz ittifakı açılış sırasında tam olarak ortaya çıktı. Canbaz yaptığı konuşmasında Reşat Başar’a destek isteyerek, ‘’Yüce Atatürk’ün şu büyük sözünü unutmayalım, bu ülkenin bayanları, erkekleri, gençleri söz konusu vatansa gerisi teferruattır.Ayakkabı kutularını, yolsuzluk yapanları denize dökmek için, Allah Rızası için Başar’a destek verelim.  Bunun için birlik ve dirlik içinde olmalıyız. Şehitlerimiz için, ülkemiz ve ilçemiz için mücadele etmeliyiz. Benim bir beklentim yok, tek beklentim vatan ve bayraktır. Benim ilçede belediye otobüsüm yok, gençlerim işsiz, sahillerim ışıksız, halkım fakir. Ben bunların giderilmesini istiyorum’’ ded.

Daha sonra seçim merkezinin açılış kurdelası Mehmet Miroğlu ve Reşat Başar tarafından kesildi. Konuklara ikramdan sonra yeniden caddede halaylar çekildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817