banner2779
banner2752
banner2750

CHP KÖRFEZ’DE KADIN KOLLARI BAŞKANI ATANDI
 CHP Körfez’de Kadın Kolları Başkanı Nermin Aydın’ın istifa etmesinden sonra boşalan göreve Senan Uygun atandı.

CHP Kadın Kolları’nda görevli olan Senan Uygun, yapılan görüşme ve toplantıdan sonra Kadın Kolları Başkanlığı’na atandı. Atama kararı İl Başkanlığı tarafından onaylandı ve resmi olarak bildirildi. Kadın Kolları Başkanlığına atanan Senan Uygun 1957 Kars doğumlu. Evli ve 2 çocuk annesi olan Senan Uygun, Tütünçiftlik Yeni Yalı Mahallesi’nde oturuyor ve emekli.

Atama ile ilgili açıklama yapan İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu, eski Başkan Nermin Aydın’a katkılarından dolayı teşekkür ettiğini belirterek, ‘’Nermin Aydın aktif görevi çok iyi yapan bir üyemiz. Partimize ciddi anlamda katkıları oldu, ancak işleri nedeniyle bu bayrağı devretti’’ dedi.

CHP Kadın Kolları’nda tam değişiklik yapıldı ve yeni liste şu şekilde yapıldı:

Senan Uygun (Başkan), Nesrin Demirtaş (Sekreter), Zehra Türkmen (Muhasip), Fadime Uslu, Neriman Nayci, Güneri Kaya, Esra Aşık, Ayşe Filiz ve Senem Doğan (Üye).

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751