CHP Körfez’de Toplu İstİfa

Körfez’de Nurcan Taşkın Dilek isminin yedek listeye eklenmesinin ardından ilçe yönetiminin gösterdiği tepki istifalarla sonuçlandı. İddialara göre CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız’ın, Körfez İlçe CHP

 yönetiminden istifa eden Ali Hıdır Atan’ın yerine Nurcan Taşkın Dilek’i yönetime almak istemesi parti içinde usulsüzlük olarak görülmüş ve CHP Körfez’de pek çok yönetici itiraz etmişti. İlçe yönetiminde usulsüzlük olarak değerlendirilen bu durumun ardından CHP Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Baran Irmak ve ana kademede bulunan 20 yönetici partideki görevlerinden istifa etti.

KRİZE NEDEN OLDU

CHP Körfez İlçe Başkanı, geçtiğimiz sürecinde İlçe Seçim Kurulu'ndan gelen yönetim evrakında mükerrere düşen Serap Gencer ismini daksille sildirip amatörce Nurcan Dilek Taşkın ismini tükenmez kalemle listeye yazdırmıştı. Parti içinde daha önce adı anılmayan Taşkın’ın yönetime alınmak istemesi ilçe yönetiminde büyük bir krize neden oldu.

İSTİFA DİLEKÇESİ SUNDULAR

Yaşanan skandalın ardından Körfez ilçe yönetiminden pek çok kişi durumu usulsüzlük, evrakta sahtecilik olarak nitelendirdi ve karşı çıktı. Ancak konu ile ilgili herhangi bir gelişme yaşanmayınca CHP Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Baran Irmak ve aralarında ana kademede görev alan 20 kişilik grubun hukuksuzluğa karşı çıkmak adına istifa dilekçesi verdiği öğrenildi. Yapılan usulsüzlüğe tepki gösteren partililer dün dilekçelerini ilçe başkanlığına teslim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817