CHP KÖRFEZ’DE ÜST KURUL KURULDU
 CHP Körfez’de, İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu, parinin eski belediye başkanları, adayları ve ilçe başkanlarını bir araya getirerek üst kurul oluşturdu.

CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu, eski Belediye Başkanları Ahmet Arıt, Cevdet Şahin, CHP’den geçmiş dönemlerde belediye başkanlığı için aday olan Mahmut Işık, DP’den  geçmiş dönemde belediye başkan adayı olan Fevzi Canbaz, partinin eski ilçe başkanları Cavit Dağdeviren, Turgut Güngör, Turgay Aksu ve Fatma Koçkar gibi isimleri bir araya getirdi ve Üst Kurul oluşturdu. Üst Kurul’un görevinin seçim çalışmaları ile ilgili proğramları hazırlamak, nokta atışı yapılacak bölge ve adresleri belirlemek, ilçedeki kanaat önderlerini ziyaret etmek şeklinde belirlendi. Üst Kurul anlayışı ile parti içinde kırgın kimsenin  kalmadığı ve partiye hizmet veren eski yönetici ve üyelerinde çalışmalara aktif olarak katılımının sağlandığı belirtildi.

Başar çalışmaları hızlandırdı

Bu arada seçim takvimi yaklaşırken çalışmalara hız veren CHP Körfez adayı Reşat Başar, üst kurulda yer alan siyasetçilerle birlikte ziyaretlerine devam etti. Ziyaret sırasında ilginç diyaloglarda yaşanırken, özellikle hükümetin son günlerde içine düştüğü yolsuzluk iddiaları nedeniyle vatandaşların da partiye ilgilerinin arttığı görüldü. Bazı vatandaşlar, yolsuzluk olaylarının ilçeye de sıçramasını beklediklerini ve seçimden sonra mevcut liman sorunlarının çok hafifte kalacak şekilde ilçede çalışmalar planlandığını söylediler. Bazı vatandaşlar ise bu tür ziyaretlerin 5 yılda bir yapılmasından yakıdılar.

Profesör Doktor Reşat  Başar, gün geçtikçe çalışmaların ürünlerini vermeye başladığını ve halkın ilgisi ile desteğinin çoğaldığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817