banner2779
banner2752
banner2750

CHP Körfez’de ziyaret Atağında
 CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, ilçe ziyaretlerine önceki gün de Körfez ile devam etti. Esnaf turu yapan ve alışveriş için gelen vatandaşları selamlayan Hürriyet, sivil toplum kuruluşları ve muhtarları da unutmadı. Hürriyet’e ziyaretlerinde Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Afife Karatekin ve partililer eşlik etti. Fatma Kaplan Hürriyet, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin yanı sıra Kaymakam Hasan Hüseyin Can ve mahalle muhtarlarını da ziyaret etti.

 

ESNAFI DA TURLADI

İlk olarak Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can’a konuk olan milletvekili Hürriyet, kurumdaki birimleri ziyaret ederek Kurban Bayramlarını erkenden kutladı. Daha sonra Tütünçiftlik Ağadere Caddesi’ni gezen Hürriyet, alışveriş için gelen vatandaşları selamladı ve sorunlarını dinledi.

 

ÖNCE MUHTARLAR SONRA KIRIM TATARLARI

Hürriyet ziyaretleri kapsamında ilçedeki bayan muhtarlara da konuk oldu. Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Aynur Şöhretli Yiğit ve Atalar Mahallesi Muhtarı Fitnat Gündüz’e konuk olan Hürriyet, bölgede bulunan Aile Sağlığı Merkezi çalışanlarının bayramlarını kutladı. Son olarak Körfez Kırım Tatarları Derneği’nde Başkan Hilmi Özdilek ve üyelerle bayramlaşan CHP’li Hürriyet, Türkiye gündeminde yer alan OHAL kararnameleri ve cadı avına dönüşen süreci değerlendirdi. Dernek Başkanı Özdilek de Milletvekili Hürriyet’in ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini sundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751