CHP KÖRFEZ’DEN DÖRT ADAY
Dün haberini yaptığımız Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat Başar’ın, CHP’den Körfez Belediye Başkanlığı’na aday adayı olacağı iddia edilmiş biz de gündeme getirmiştik. Açıklama CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu’ndan geldi.

DÖRT ADAYIMIZ VAR

Körfez heyecanlı seçim süreci heyecanını kopruyor. Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat Başar’ın aday adayı olacağını dün duyurmuştuk. Haber ile ilgili olarak gazetemize açıklama yapan CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu’ndan geldi. Miroğlu;” Şuan dört  tane adayımız var. Bunlardan iki tanesi isminin açıklanmasını istemiyor. Biz de saygı duyuyoruz. İki adayımız ise Prof. Dr. Reşat Başar ve  ÇYDD Başkanı Serap Baykurt’tur.  CHP olarak bu seçim kriterelerimiz olacak. Genel başkanlıktan gelen açıklamata göre;nufüsu 100 binin üzerinden olan her ilçe için genel merkez yoklaması yapılacak. Bende parti tabanından gelen biri olarak, ön seçim ile aday çıkarmaktan yanayım. Aday önemli değil partiyi kazanmamız önemlidir”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817