CHP Milletvekili Erdoğdu,  “Stratejik Sektörler Yabancılarda”

Oda toplantı salonunda gerçekleşen açıklama ya, Erdoğdu’nun yanı sıra Kocaeli Milletvekilleri Tahsin Tarhan, Fatma Kaplan Hürriyet, Ankara parti Meclis Üyesi Ayşe Eser Danışoğlu, Oda Başkanı Recep Öztürk, Oda Meclis Başkanı Güngör Ayhan, CHP İle Başkanı Cengiz Sarıbay, Körfez ilçe Başkanı Cavit Dağdeviren parti ve oda yönetimi ile üyeler katıldı.

Açılış konuşmasında ülke olarak zor bir süreçten geçildiğini belirterek, “Zor bir ekonomik süreçten geçiyoruz. Ancak biliyoruz ki ülkemiz defalarca ambargolar ve ticari kısıtlamalarla karşı karşıya kalmış, yoluna devam etmeyi bilmiştir. Zamanında yokluk ve kıtlık görmüş azizi milletimiz kanaatkarlığı ve zor günlerde kenetlenip zorluğa birlikte göğüs germesi sayesinde buhranlı günleri atlatmış ve bugünlere gelmiştir. Çözümün temeli her zaman olduğu gibi birlik ve beraberliğimiz de yatmaktadır. Daha çok çalışarak, daha çok üreterek bu sürecin üstesinden geleceğimize inanıyorum” dedi.

“Stratejik sektörler”

Ekonomi ile ilgili açıklamalar yapmak üzere kürsüye gelen Milletvekili Aykut Erdoğdu, “Bir sorunu çözmek için önce doğru tespiti yapmalıyız. Mevcut krizin sebebi dış güç operasyonuysa ve dengesiz Donald Trump’ın attığı tiwitse, bunu böyle düşünürsek olumlu bir twit attığında da dolar yeniden 4.5 liralara düşecekse dolar artışı için savunmaları doğru kabul edebiliriz. Yerli üretim yavaş yavaş bitti, inşaat sektörü gelişti. Stratejik sektörler yabancıların eline geçti. Bu ülkede en çok para kazandıran sektörler yabancıların elinde” şeklinde konuştu. Ekonomik olumsuzluklarla ilgili bilgiler de aktaran Erdoğdu, daha sonra salondan gelen sorulara da cevap verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817