CHP SOKAKTA BAYRAMLAŞTI
 CHP SOKAKTA BAYRAMLAŞTI

CHP Körfez İlçe Teşkilatının bayramlaşması sokaklara taştı. Partinin ilçe binası önünde düzenlenen bayramlaşm törenine  CHP Kars Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, partinin il ve ilçe yöneticileri ile aday adayları ve üyeler katıldı.

CHP Körfez İlçe’nin bayramlaşması, yer darlığı ve katılımın çok olması nedeniyle partilçe binasının üzerinde sokakta yapıldı. Bayramlaşmaya CHP Milletvekili Ensar Öğüt, CHP Kocaeli İl Başkanı Yalçın Kuşkan,  CHP Kadın Kolları İl Başkanı Sevim Özen, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Aksu, CHP İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı  Keramettin Geçtürk, Körfez Belediye Başkan aday adayları Reşat Başar, Serap Baykurt ve belediye meclis üyeliği aday adayları ve partililer katıldılar.

Bayramlaşmada CHP Körfez İlçe Belediye Başkanlığı adaylığı için uzun zamandır adı geçen ama gerçekleşmeyen Kirazlıyalı eski Belediye Başkanı Cevdet Şahin’de katıldı. Cevdet Şahin ile birlikte

Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylık başvurusu yapmayan ve gelişmeleri takip edeceğini söyleyen Tayfun Balıkçı’da bayramlaşanlar arasında yer 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817