banner2779
banner2752
banner2750

Chp suç duyurusunda bulundu
Kent Konut’un Yuvam Akarca’da yaptırdığı Yıldız Konutlarının ihalesi, yer seçiminin yarattığı mağduriyeti göz önünde bulundurarak yaptığı suç duyurusunun ardından savcılık dava açtı. CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, dava açılan kişileri açıklayacaklarını kaydetti.


CHP İl yönetim kurulu toplantısı önceki akşam parti binasında gerçekleştirildi. Toplantıdan önce örgüt çalışmaları ile ilgili bilgi veren İl Başkanı Yalçın Kuşkan, CHP İzmit İlçenin yapacağı seçim tatbikatını önemsediklerini kaydetti. İlçe Başkanı Selman yıldırım’ında tüm il yöneticilerini davet ettiği toplantıda, İl yöneticisi ve Hukuk komisyonu sorumlusu Azu Türkkal Enç, Yıldız Konutları davasını anlattı. İl Başkanı Yalçın Kuşkan, CHP’nin suç duyurusu sonucu açılan davada, kimlerin yargılandığını açıklayacaklarını kaydetti. 

YILDIRIM’DA TOPLANTIYA KATILDI 
İl yöneticilerine Seçim tatbikatı ile ilgili bilgi veren İlçe Başkanı Selman Yıldırım, 768 sandığın sandık sorumlularını Mevlana Kültür Merkezi’ne toplamayı hedeflediklerini kaydetti. Sandıklara sahip çıkma anlamında seçimlere 10 ay kala ne kadar hazır olduklarını görmek için yaptıklarını söyleyen Yıldırım, “Program saat 18.00’de başlayacak ve saat 19.30 itibariyle, İl Başkanı, Milletvekilleri ve Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın programa katılacak. Tüm il yöneticilerimizi orada bekliyoruz” dedi. 

CHP SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU
Hukuk Komisyonu adına Yıldız Konutları ile ilgili bilgi veren Arzu Türkkal Enç, CHP’nin yaptığı suç duyurusunun Yıldız konutlarında yaşanan sorunları ortaya çıkardığını belirtti. Yıldız Konutları ihalesini ile ilgili yaptıkları incelemenin ardından suç duyurusunda bulunduklarını belirten Enç, “Yapılan inceleme ve 3 ayrı bilirkişi heyetinin raporlarıyla birlikte Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Hem Kent konut yetkilileri, hem de Haldız İnşaat yetkilileri hakkında dava açıldı” dedi. İlk ihale 74 milyar liraya alındığını, ikincisinin ise 88 milyar lira verildiği söyleyen Enç, firmanın yetki belgelerinde de sorun olduğunu kaydetti. 

5 HAZİRAN MİTİNGİNE GİDECEKLER
Cuma akşamının İzmit İlçe’nin Mevlana Kültür Merkezi’nde yapacağı seçim tatbikatını önemsediklerini belirten İl Başkanı Yalçın Kuşkan, Yıldız Konutları ile ilgili hukuk komisyonunun kimler hakkında dava açıldığı bir dosya haline getireceklerini kaydetti. KESK’in 5 Haziran’da yapacağı greve de destek vereceklerini kaydetti. 1 Haziran Cumartesi günü Kadıköy meydanında saat 16.00’da Genel Merkez tarafından düzenlenen Demokrasi ve Özgürlük için meydan okuyoruz mitinginin olduğunu ifade eden Kuşkan, ilçelerden arzu edenleri İstanbul’a götüreceklerini kaydetti. 29 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında İstanbul CNR fuar merkezinde Sosyal Demokrat Belediyelerin hizmet ve proje fuarının olacağını belirten Kuşkan, gitmek isteyen partili ve kişilerin kendi olanakları ile katılacaklarını kaydetti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751