CHP.'DE BAŞVURULAR BUGÜN BİTİYOR
 CHP’de 30 Mart yerel seçimlerinde aday adayı olmak isteyenler için ilçe örgütlerine başvuru süresi bu akşam sona eriyor. Parti Genel Merkezi’nin gerek görmesi halinde, Büyükşehir Aday adaylığı için başvuru süresi ise, açık olacak.

SON BAŞVURULAR

CHP örgütlerinin bugün hareketli olması bekleniyor. İzmit aday adaylığı için Hikmet Erenkaya, Ertuğrul Akalın, Prof.Cüneyd Özkürkçügil, ilçe örgütüne bugün dosyalarını teslim edecekler. Belediye meclisi aday adaylıkları için de bugün bütün ilçelerde yeni başvurular bekleniyor.

YARIN AKŞAM TOPLANTI VAR

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, yarın akşam Kocaeli milletvekilleri ve ilçe başkanları ile toplantı yapacak. Bütün ilçelerdeki başkan ve meclis aday adaylarının başvuruları tescil edilecek. CHP’nin ilimizde en az 8 ilçede başkan ve meclis adaylarını delege bazında ön seçimle belirlemesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817