CHP’DE ÇALIŞMALAR HIZLANDI
 Teşkilat binasında yapılan değerlendirme toplantısında, 7 Haziran sonuçları ile 1 Kasım sonuçları masaya yatırıldı. Oy kaybının yaşanmadığı ve az da olsa kazanımın olduğu sonuçlar tartışılarak, eksikler belirlendi. İlçe Başkanı Tuğman Kayalı, en iyi sonucu almak için çalıştıklarını ve bundan sonra da ara vermeden çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek, ‘’Halkımız bir karar verdi ve bizim Genel Başkanımızın ortaya koyduğu ekonomik programı rakam değiştirerek taklit eden partiden yana oy kullandılar. En azından bu güne kadar ekonomik adımlar atmayan iktidara bunu yaptırdık ve halkımız az da olsa kazandı. Umarız vaatlerini yerine getirirler, aksi halde giden 4 yıla ve halkımıza yazık olur’’ dedi.

Toplantıda, 29 Kasım Pazar günü yapılacak olan ilçe kongresi de gündeme geldi ve bununla ilgili hazırlıklar da görüşüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817